Ensiapukoulutukset

Ensiapukoulutukset yrityksille laaja-alaisesti Tampereella

Servare Oy tarjoaa ensiapukoulutuksia Servaren omina ensiapukoulutuksina sekä Suomen Punaisen Ristin sertifioituina koulutuksina. Molemmista koulutuksista jokainen osallistuja saa todistuksen ja halutessaan myös kortin mikäli sellaisen tarvitsee.

Koulutuksissa vallitsee rento ja välitön ilmapiiri.

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Mottomme on ”Sitä saa mitä tilaa!”

Päätoimialueemme on Tampere, mutta toimimme  joustavasti myös Pirkanmaan ulkopuolella – ota yhteyttä ja sovitaan koulutuksen yksityiskohdista!

Punaisen Ristin ensiavun koulutusohjelmien mukaiset ensiapukoulutukset

Servare Oy on Suomen punaisen ristin kumppaniyritys. Me koulutamme kaikkia SPR:n koulutuksia. Koulutusten sisältö alla tässä.

SPR Ensiapukurssi EA 1® (16 t)

SPR Ensiapukurssi EA 1® sisältää laajasti erilaisia ensiavun aiheita.

Ensimmäinen päivä sisältää samoja hätäensiavun aiheita kuin Punaisen Ristin SPR Hätäensiapukurssi 4 t® ja SPR Hätäensiapukurssi 8 t®. Näitä aiheita ovat toiminta auttamistilanteessa, tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu, painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö, ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle, raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen, verenkierron häiriötila eli sokki ja tapaturmien ehkäisy sekä sairauskohtaukset.

SPR Ensiapukurssi EA 1® -koulutuksen toisena päivänä käydään läpi arjen pienempiä tapaturmia ja muita ensiavun tilanteita. Toisen päivän aiheita ovat haavat, palovammat, tuki- ja liikuntaelinten vammat ja myrkytykset. Muita aiheita ovat mm. sähkötapaturmat, silmävammat sekä pään vammat.

Turvallisuuskoulutukset, SPR Ensiapukurssi

SPR Hätäensiapukurssi 8 t®

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® aiheita ovat toiminta auttamistilanteessa, tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu, painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin eli sydäniskurin käyttö, ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle, raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen, verenkierron häiriötila eli sokki. Lisäksi SPR Hätäensiapukurssi 8 t® -koulutuksessa käydään läpi erilaisten sairauskohtausten ensiapua. Näitä ovat aivoverenkierronhäiriö, rintakipu, matalan verensokerin aiheuttama heikotus, kouristelu, voimakas allerginen reaktio eli anafylaksia sekä yleisin hengenahdistuksen aiheuttaja astma.

SPR Hätäensiapukurssi 8 t® kattaa myös terveyden edistämisen sekä tapaturmien ennaltaehkäisyn sekä lyhyesti haavojen ja palovammojen ensiavun.

Turvallisuuskoulutukset, SPR Ensiapukurssi

SPR Hätäensiapukurssi 4 t®

SPR Hätäensiapukurssi 4 t® aiheita ovat toiminta auttamistilanteessa, tajuttoman henkilön tunnistaminen ja ensiapu, painelu-puhalluselvytys sekä neuvovan defibrillaattorin käyttö, ensiapu tukehtumassa olevalle henkilölle, raajassa olevan suuren verenvuodon tyrehdyttäminen, verenkierron häiriötila eli sokki ja tapaturmien ehkäisy. Lisäksi kouluttaja voi painottaa aiheita kohderyhmän mukaan. Esimerkiksi sähköalan ammattilaisille voidaan painottaa sähkötapaturmiin liittyviä aiheita tai lasten kanssa työskentelevät voivat saada oppia tärkeimmistä lasten hätäensiaputilanteista.

Turvallisuuskoulutukset, SPR Ensiapukurssi

SPR Ensiapukurssi EA 2® (16 t)

SPR Ensiapukurssi EA 2® kertaa lyhyesti aiemmin opittuja ensiavun taitoja ja toisaalta syventää aiemmin opittujen aiheiden osaamista. Hätäensiavun aiheiden kertauksen lisäksi SPR Ensiapukurssi EA 2® -koulutuksessa käsitellään lapsen, vauvan ja hukkuneen elvytys, ensiarvio​n tekeminen, autettavan siirtäminen ja hätäsiirto, ensiapuasennot ja tarkkailu​, murtumat ja selkärankavammat, pään vammat​, kylmän aiheuttamat vammat (paleltumat) ja alilämpöisyys​, lämmön aiheuttamat sairastumiset​ sekä henkinen ensiapu​.

SPR Ensiapukurssi EA 2® -kurssi on mahdollista räätälöidä kohderyhmän mukaisesti.

Turvallisuuskoulutukset, SPR Ensiapukurssi

Ensiapukoulutukset yrityksille Tampere ja muu Pirkanmaa

Servare Oy tarjoaa laadukkaita ensiapukoulutuksia yrityksille ja yhteisöille Tampereella, Kangasalalla, Nokialla ja koko Pirkanmaan alueella. Koulutuksemme järjestetään rennossa ja välittömässä ilmapiirissä.

Voimme räätälöidä koulutukset yrityksesi tarpeen mukaisesti. Koulutukset toteutetaan aina asiakaslähtöisesti ja joustavasti aikataulujen, tilojen ja sisällön suhteen.

Pyydä tarjous!

Kaikista koulutuksista voidaan aina räätälöidä yhdistelmiä tarpeen mukaan.

Toteutus tapahtuu aikataulujen, tilojen ja sisällön suhteen aina asiakaslähtöisesti.